Rólunk

Üdv!

Papp Cecília vagyok, újságíró, kisvállalkozók cikkírója
A Sikerkommunikációt azért hoztam létre, hogy kis csapatommal együtt segítsem a Papp Cecíliavállalkozókat bevételnövelő kommunikációs stratégiájuk kidolgozásában, kivitelezésében, és felkészítsem őket médiaszereplésre.

Több mint 15 évig álltam a „másik oldalon”. Több ezer interjút készítettem többek között a Magyar Rádió, a Magyar Televízió számára, szerkesztettem, sajtótájékoztatókat szerveztem, sajtófőnöki feladatokat láttam el, online magazinoknak írtam.

Világsztárokat éppúgy mikrofonvégre kaptam, mint az utca emberét és sikeres vállalkozókat. Megtapasztaltam, milyen az, amikor a kevésbé gyakorlott riportalanynak keze-lába remeg az idegességtől, ha mikrofont dugok az orra alá.
A Sikerkommunikáción keresztül nekik, és azoknak is szeretnék segíteni, akik tudják, mennyit jelent a médiaszereplés, tudatosan készülnek rá, és mindent meg is tesznek azért, hogy felfigyeljenek rájuk és vállalkozásukra. Az első lépések megtételéhez nem hiányozhat a  tartalomban gazdag weboldal. Ha pedig már felfedeztek, interjúra hívtak, próbáld kihozni magadból a maximumot.
A Sikerkommunikáció csapata a weblapod elindításától, a látogatószerzésen át, a profi médiaszereplés elsajátításáig mindenben segít!

Hogyan?

– Megírjuk helyetted a blogbejegyzéseidet.
– Elkészítjük a szakértői anyagaidat.
– Összeállítjuk a sales oldaladat.
– Sajtótájékoztatókat szervezünk, sajtóanyagokat szerkesztünk.
– Workshopokat, tanfolyamokat tartunk, amelyeken elsajátíthatod a sikeres médiaszereplés fortélyait.

Beszéljenek helyettünk a szövegek!
Olvass bele néhány munkánkba! Nézd meg, milyen helyekre írunk!
Anyanet

Esszencia Natúr

Femina

Mikulásvilág

 

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

 Ha nem szeretnél lemaradni bankszámlanövelő tippjeinkről, érdekes és hasznos szakmai hírekről, iratkozz fel hírlevelünkre most!
 
Email*
Email újra*
Név*


Kontakt:
Papp Cecília
+36-30-435-9841
Adószám: 65085431-1-33
Székhely: 2040 Budaörs, Petőfi Sándor u. 65
Levelezési cím: 1112 Budapest, Neszmélyi út 38
E-mail: info@sikerkommunikacio.hu

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés