31 aug

Hogyan készülj fel a médiainterjúkra úgy, hogy imádjanak a riporterek?

Pörög a vállalkozásod, rengeteg helyen fut beléd az izgalmas témára éhes szerkesztő vagy újságíró. Az internetes keresőkben is mindig a te neveddel találkozik egy adott kérdés kapcsán. Esetleg már sajtóközleményt is kapott tőled. Nem ér tehát váratlanul, ha egy szép napon interjúra hívnak a tv-be, azonnali válaszokat várnak tőled telefonon vagy online.
Read More

22 aug

Iktasd ki a megjelenési parafaktort nyilvános szereplésekkor!

Bevált tippek Fürjes Orsolyától, hogy jól nézz ki a tv-ben!

Ugye neked sem mindegy, hogy festesz a nagyközönség előtt, ha felkérnek nyilvános szereplésre, tv-s interjúra? A képernyős megjelenés eltér a hétköznapitól, de fontos, hogy a különleges helyzetben is kényelmesen érezd magad, és azonosulni tudj a külsőddel.  Ha eddig zavart a megjelenésed, akkor hívd segítségül Fürjes Orsolyát, az Arcszíntér megálmodóját, biosminkest.
Read More

15 aug

Kerülj képbe megrendelő

Információk a jelentkezéshez

 

Érvényesítés

30 Júl

Így győzd le a lámpalázat! Jól bevált trükkök, hogy még magabiztosabb légy nyilvános szerepléskor!

Remeg kezed-lábad, ha színpadra állsz, prezentációt tartasz, beszédet mondasz, esetleg médiaszereplésre hívnak? Annyira megbénít az idegesség, hogy meg sem tudsz szólalni közönség előtt? Állandóan elcsuklik a hangod? Ezek a trükkök segíthetnek a lámpaláz legyőzésében, próbáld ki Te is! Read More

23 feb

A jogász válaszol: ezeket feltétlenül tudnod kell az ÁSZF-ről

A Te weboldaladon van ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek)? Megfelelően frissített, szakember által ellenőrzött? Ha nem, akkor feltétlenül kérd jogász segítségét, mert akár százezres, sőt milliós nagyságrendű büntetést is fizethetsz egy-egy mulasztás esetén. Egyáltalán szükséged van-e ilyen szerződésre? Erről is beszélgettünk dr. Kocsis Anita Dominikával, a KKV üzleti őrangyal szolgáltatás kitalálójával. A szakjogász, tanácsadó arra is rávilágít, hogy egy jól megírt ÁSZF-nek köszönhetően a vevőd biztonságban érzi magát nálad, és bátran vásárol tőled.
Read More

20 okt

Testbeszéddel a sikeres szereplésért: Amy Cuddy TED előadása

Ha gyakran beszélsz nagy nyilvánosság előtt, sokszor adsz interjút, ezt a videót feltétlenül látnod kell! Ebben a híres szociálpszichológus, Amy Cuddy azt bizonyítja, hogy néhány “hatalmi póz” felvétele magabiztosabbá, ezáltal sikeresebbé tesz. Nézd meg, próbáld ki, és a legközelebbi nyilvános szerepléseden vesd be!

Read More

10 Sze

10 dolog, amit soha ne csinálj televíziós interjú alatt!

A szerencséseknek megy, mint a karikacsapás, mások szenvednek, gyomruk görcsbe rándul, ha televíziós interjút kell adniuk. Vannak olyan mozdulatok, mondatok, amik igazi profira vallanak. No, meg olyan kamera előtti tettek, melyekkel a riportert kiüldözheted a világból. Összegyűjtöttük a leggyakoribb hibákat. Ugye, Te kerülöd az alábbiakat?

Read More